Telefonisch bestellen? Bel:
058 - 213 63 45

Vermeulen levert vakwerk in verpakwerk

Van eerste papiermolen in Friesland in 1769 naar een moderne groothandel in verpakkingsmateriaal voor heel Noord-Nederland. Zo groot groei je niet zomaar. Het geheim? Wij doen waar wij goed in zijn. Namelijk het leveren van persoonlijke service en het beste verpakkingsmateriaal aan industrie en detailhandel.

Vermeulen Verpakkingen

Wij zijn Vermeulen Verpakkingen

Het team van Vermeulen Verpakkingen is hecht. En ieder heeft zijn of haar eigen specialiteit. Desiré van Santen (directie) bestuurt het bedrijf samen met Jos van Santen (inkoop). Dankzij Afke Dijkstra is de administratie altijd op orde. Hans Gnodde en Menno Smits verzorgen de verkoop buitendienst. Telefonisch verpakkingen bestellen of materiaal kopen in de showroom? Dat kan bij Hans van der Toorn, Marianne Nieland en Jorg Theunissen. Een extra service van Vermeulen Verpakkingen is ondersteuning bij het ontwerp voor bedrukkingen. Daar helpt Remco de Vries u graag bij. Remco zorgt er vervolgens samen met Pieter van der Meer voor dat uw bestelling wordt bezorgd.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, kortingen, nieuwe artikelen en aangepaste openingstijden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief