Telefonisch bestellen? Bel:
058 - 213 63 45

Vermeulen levert vakwerk in verpakwerk

Van eerste papiermolen in Friesland in 1769 naar een moderne groothandel in verpakkingsmateriaal voor heel Noord-Nederland. Zo groot groei je niet zomaar. Het geheim? Wij doen waar wij goed in zijn. Namelijk het leveren van persoonlijke service en het beste verpakkingsmateriaal aan industrie en detailhandel.

Vermeulen Verpakkingen

Onze visie

Met een vakkundig en hecht team levert Vermeulen Verpakkingen verpakkingsoplossingen voor diverse klanten. Inpakken is een kunst en verpakken een vak, is onze overtuiging. En geen uitdaging is te groot. Kwaliteit is het belangrijkste dat wij leveren als fullservice verpakkingsgroothandel: zowel in persoonlijke service als in verpakkingen.

Onze missie

Vermeulen Verpakkingen voorziet industrie en detailhandel in Noord-Nederland van het beste verpakkingsmateriaal. Zowel met standaardverpakkingen als met verpakkingen op maat, passend bij de huisstijl van de klant. Daarnaast is Vermeulen Verpakkingen een one stop shop met aanverwante producten zoals decoratie-, kantoor- en hygiëneartikelen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, kortingen, nieuwe artikelen en aangepaste openingstijden.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief